Päälipesu

INNO 20 Bioclean

Kasviliuotinpohjainen ajoneuvokaluston "all around" pesuaine, jolla on erinomainen lianirrotuskyky . Miellyttävä käyttää. Turvallinen myös elintarvikekuljetuskaluston pesussa.

INNO 25 Bioclean

Kasviliuotinpohjainen ajoneuvokaluston pesuaine, joka jättää erinomaisen kiillon maalipinalle. Turvallinen myös elintarvikekuljetuskaluston pesussa.

INNO 30 Microclean

Mikroemulsiotyyppinen ajoneuvokaluston pesuaine, joka poistaa tehokkaasti maantiesuolaa, pikeä, rasvaa ja lehtivihreää. Erinomainen talvikauden pesuaine. Turvallinen käyttää kaikilla pinnoilla.

INNO 35 Microclean

Mikroemulsiotyyppinen ajoneuvokaluston pesuaine, joka poistaa tehokkaasti maantiesuolaa, pikeä, rasvaa ja lehtivihreää. Erinomainen talvikauden pesuaine.

INNO 2200 Tehopesutiiviste

INNO CAR 2200 Tehopesutiiviste on alkaalinen, liuotinvapaa pesuaine, jota käytetään ympärivuotiseen ajoneuvokaluston pesuun.

INNO 2300 FOAM Pesutiiviste

NNO 2300 FOAM Pesutiiviste on alkaalinen ja runsaasti vaahtoava, liuotinvapaa pesuaine, jota käytetään ympärivuotiseen ajoneuvokaluston pesuun. 

INNO 2300 Tehopesutiiviste

INNO CAR 2300 Tehopesutiiviste on alkaalinen, liuotinvapaa pesuaine, jota käytetään ympärivuotiseen ajoneuvokaluston pesuun.

INNO TOPAZ Super Gloss Foam

TOPAZ Super Gloss Foam on erittäin vaahtova ja erinomaisen kiillon jättävä pesuaine.

INNO 100 2K Supertiiviste

Kaksikomponenttinen alkaalinen erikoispesuaine, joka soveltuu ajoneuvokaluston, konetilan, matkailuautojen, moottoripyörien, veneiden ja muiden pintojen pesuun, kun tarvitaan erityisen hyvää puhdistustehoa...

INNO Sitroclean

Luonnon sitrusterpeeniä sisältävä ajoneuvokaluston pesuaine, joka pesee tehokkaasti myös kylmällä vedellä.

INNO EASY SHINE Wash Wax

Pesuvaha, joka puhdistaa auton maalipinnan ja antaa erittäin korkean ja pitkäkestoisen kiillon.