Tuotekehitys

Tuotekehityksemme tapahtuu Tuusulassa nykyaikaisissa laboratoriotiloissa. Uudet ratkaisut syntyvät hyödyntämällä pitkää kokemustamme ja uraauurtavaa näkemystämme puhtausalalta. Vahvuutemme on toimiva yhteistyö asiakkaidemme ja jälleenmyyntiverkostomme kanssa, jolloin voimme tarjota räätälöityjä ratkaisuja hyvinkin nopealla aikataululla ja vastata käyttäjien tarpeisiin juuri oikeanalaisilla tuotteilla. Meitä on helppo lähestyä!

Kehitämme aktiivisesti pesuaineidemme turvallisuutta huomioiden erityisesti elintarviketeollisuuden ja suurkeittiöiden vaatimukset. Elintarviketurvallisissa pesuaineissamme on erityinen HACCP-merkintä.

Uskomme olevamme edelläkävijä uusiutuvien raaka-aineiden käytössä pesuaineissa ja tulemme hyödyntämään osaamistamme entistä enemmän myös tulevaisuudessa ja olemme näin osaltamme rakentamassa parempaa huomista. Erityisen tärkeää meille on hyödyntää kotimaisia raaka-aineita ja pakkausmateriaaleja, jotta työ pysyisi Suomessa ja hyödyntäisi mahdollisimman monta suomalaista.

Puhdasta! - Puhtaasti! - Suomesta!