Ajoneuvopuhdistus ja -hoito

INNO Car -tuoteryhmän pesuaineet ovat autonpuhdistusalan ammattilaisille kehitettyjä tuotteita. Näissä yhdistyvät laatu, kustannustehokkuus, kotimaisuus ja ympäristöystävllisyys. Kattavasta valikoimastamme löydät pesuaineett sekä automaattilinjastoille että käsinpesuun, sisätilojen puhdistusaineet sekä erkoisaineita haastaviinkin tarkoituksiin. Tarjoamme asiakkaillemme teknistä etumatkaa pesuaineen oikeaan annostukseen ja pesuaineannostimiin on käyttettävissänne sekä henkilöautojen pesukoneiden että raskaan kaluston pesujärjestelmistä.

Oman kotimaisen tuotantomme lisäksi voimme tarjota asiakkaillemme yli 15 vuoden ajan maahantuomiamme autonhoidon ammattituotteita, jotka olemme valinneet tarkoin ohjelmaamme ammattikäytön tehokkuus-, laatu- ja turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Maahantuommamme tuotteet tulevat EU:n sisältä.

Suurin osa INNO CAR -tuoteperheen tuotteista on avainlipputuotteita.

INNO Car - Laatua ammattilaisille.

Maahantuomamme ajoneuvonpuhdistus- ja hoitokemikaalit sekä muut erikoituotteet:

ALLCHEM / VIRTUS
Autonhoidon erikoistuotteet: hionta/kiillotusaineet, vahat ja tarvikkeet

DIAMONDBRITE
Autonhoidon erikoistuotteet: pinnoitteet, vahat ja muut hoitoaineet.

PEVA KÄSIHYGIENA
Teollisuuden käsien puhdistus -ja hoitoaineet.

MUUT TUOTTEET
Painepesurit, imurit, kiillotus- ja muut koneet. Paperituotteet, suojaimet, käsineet ja jätesäkit. Liimat, massat ja maalit. Mikrokuitu -ja viskoosiliinat. Painekannut, pullot ja kertakäyttöastiat.

Tuotekategoriat