Yritys

Innokem Oy on vuonna 2015 perustettu täysin kotimainen pesuainevalmistaja. Pesuaineemme valmistetaan Kuopiossa ja tuotekehitys on keskittynyt Tuusulan toimipisteeseemme. Kuopiossa sijaitsee myös yrityksemme hallinto sekä logistinen keskus. 

Innokem Oy:n tausta on vahva, yli 30 vuoden kokemus autonpuhdistuksesta ja suurkeittiöpesuaineista sekä niihin liittyvistä tukitoiminnoista. Yrityksen vahvuus on myös kotimaisuudessa, omassa tuotekehityksessä ja valmistuksessa sekä toimivassa ja koko Suomen kattavassa myyntiorganisaatiossa. 

Valmistamamme puhtausalan tuotteet ovat jo nyt yrityksen lyhyestä historiasta huolimatta saavuttaneet paikkansa ammattikäyttäjien keskuudessa. Tähän meitä on auttanut yrityksemme tuotteiden laatulupaus

INNOKEM Oy – Laatua ammattilaisille

Kun etsit luotettavaa, kotimaista ja ehdottoman toimivaa ratkaisua yrityksesi puhtaustarpeisiin, toimitpa sitten ammattialaisena autonpuhdistuksen, suurkeittiöiden, siivousalan, teollisuuden tai maatalouden piirissä, on luonteva valintasi INNOKEM Oy ja valmistamamme INNO-tuoteperhe.